Ubica iz Gradačca još nije sahranjen: Niko nije preuzeo telo iz hladnjače

Nermin Sulejmanović života je lišio nevenčanu suprugu i komšije, sina i oca koje je poznavao od ranije i ranio tri osobe.

29.09.2023. 13:01
  • Podeli:
Gradačac Bosanska policija Tanjug AP PhotoArmin Durgut-64d63147183ed.webp Foto: Tanjug/AP/Armin Durgut

Telo Nermina Sulejmanovića koji je u Gradačcu ubio tri i ranio još tri osobe još uvek nije sahranjeno.

Kako saznaje Telegraf, njegovo telo se još uvek nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli.

Direktor te ustanove Faruk Latifagić rekao je da je procedura za preuzimanje tela u toku.

"Čekamo svakog dana. Brigu o tom slučaju preuzela je opština Gradačac. U celu proceduru uključila se i porodica", kaže Latifagić.

Latifagić je ranije objasnio da je pristanak porodice u ovakvom slučaju obavezan, jer Nermin ima žive srodnike.

Iz kabineta gradonačelnika Gradačca Edisa Dervišagića nije dobijen odgovor gde je "zapelo" sa obavljanjem sahrane.

"Nemamo nikakve nove informacije o ovom slučaju", rekla je Telegrafu jedna od službenica koja se javila na opštinski telefon. 

Latifagić je ranije objasnio da je standardna procedura da se telo pokojnika u mrtvačnici drži najviše tri dana, ali da sve zavisi od situacije.

"Što se nas tiče, mi imamo specijalizovane hladnjače u kojima telo može dugo da stoji. Imamo neka tela koja su ovde i duže od dve godine. U pitanju su neki migranti koji još uvek nisu identifikovani. Svi leševi smešteni su u specijalizovane limene sanduke koji su zatvoreni i što se nas tiče sve je urađeno po propisima", objasnio je on.

Da podsetimo, 11. avgusta Gradačac je potresao zločin koji se ne pamti. Nermin Sulejmanović života je lišio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i Denisa i Džengiza Ondura, sina i oca koje je poznavao od ranije, i ranio tri osobe.

Nakon što je ubio partnerku, Nermin je otišao u grad gde je ispred jednog kafića upucao Denisa Ondera, koji je bio u svom automobilu. Odatle je otišao do kuće Denisovog oca Džengiza, pucao mu u glavu i teško ranio njegovu suprugu.

Nakon toga Nermin je otišao na jednu napuštenu farmu gde je, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()