Ubici iz Daruvara određen pritvor do 30 dana: Evo kolika mu kazna preti

Kako su juče preneli hrvatski mediji, ubica se tereti za 11 krivičnih dela protiv života i tela

24.07.2024. 10:36
  • Podeli:
ubistvo, masakr u domu za stare u daruvaru, daruvar, dom za stare - 22 jul 2024 - foto TANJUG FOTO HINA NIKOLA BLAŽEKOVIĆ (1)-669e73b237134.webp Foto: TANJUG/FOTO HINA/NIKOLA BLAŽEKOVIĆ

U Daruvaru je danas Dan žalosti, nakon što je penzionisani vojni policajac (51) pre dva dana ubio šest osoba u Domu za starije i nemoćne osobe, a više njih ranio.

Prema saznanjima lokalnog portala Bjelovar, ubici je određen pritvor do 30 dana, a preti mu maksimalna kazna do 50 godina zatvora. Pritvor mu je odredio istražni sudija Županijskog suda, zbog opasnosti od uticaja na svedoke i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Kako su juče preneli hrvatski mediji, ubica se tereti za 11 krivičnih dela protiv života i tela.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()