Uhapšena trojica mladića zbog tuče na Adi Bojani: Među njima i državljanin Srbije

Na parkingu jedne plaže prišli su parkiranom vozilu u kojem se nalazio oštećeni i naneli mu povrede nožem

17.08.2023. 18:48
  • Podeli:
crna gora policija anadolija 1-643bd97961718.webp Foto: Anadolija

Policija u Ulcinju uhapsila je tri osobe koje se sumnjiče da su učestvovali u tuči u kojoj je došlo i do upotrebe noža. 

Tom prilikom jedna osoba je povređena.

Među uhapšenima je i A.Č. iz Srbije star 22 godine koji se tereti za učešće u tuči, kao i dvojica mladića iz Bara stara 17 i 18 godina koji se terete i za pokušaj ubistva.

Do tuče je došlo 15. avgusta u blizini jednog ugostiteljskog objekta na Adi Bojani, kada su mladići iz Bara prišli parkiranom vozilu u kojem se nalazio oštećeni, kome su nakon kraćeg verbalnog sukoba upotrebom noža naneli povrede u predelu grudnog koša, abdomena i ekstremiteta.

Nakon toga, A.Č. je fizički napao oštećenog, koji je odmah potom vozilo stavio u pogon i uputio se ka Ulcinju, gde mu je ukazana lekarska pomoć.

Izvršioci su se nakon počinjenih krivičnih dela koja im se stavljaju na teret dali u bekstvo, ali su otkriveni, lišeni slobode i uz krivične prijave biće privedeni postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()