Uhapšeni Milivoje Katnić i Zoran Lazović

Oni su uhapšeni jutros

14.04.2024. 08:35
  • Podeli:
Crnogorska policija_Foto Twitter @PolicijaCG-645a3b14bc028.webp Foto: Twitter / PolicijaCG

Bivši visoki funkcioner crnogorskog MUP-a Zoran Lazović i nekadašnji glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić uhapšeni su jutros po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) Crne Gore, prenose mediji u Crnoj Gori.

Lazovića i Katnića uhapsili su službenici Specijalnog policijskog odeljenja (SPO) po nalogu SDT-a, koji ih sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije i zloupotrebu službenog položaja, pišu Vijesti.

List navodi da službenici Specijalnog policijskog odeljenja, u sklopu jednog od najvećih predmeta u Specijalnom državnom tužilaštvu, trenutno izvode akciju na više mesta u Crnoj Gori.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()