Uhapšeni radnici sa pumpe: Mladen (22) iz Laktaša izvršio samoubistvo posle njihovog snimka

Veljko Trišić i Dražen Kudra uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćeno fotografisanje i u toku je njihova kriminalistička obrada, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka

30.10.2022. 13:41
  • Podeli:

Banjalučka policija saopštila je danas da je uhapsila dve osobe iz Laktaša zbog sumnje da su počinile krivično delo neovlašćeno fotografisanje, prenose mediji u Republici Srpskoj navodeći da je 22-godišnji mladić Mladen Dulić iz tog mesta izvršio samoubistvo posle snimka na društvenim mrežama.

Veljko Trišić i Dražen Kudra uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćeno fotografisanje i u toku je njihova kriminalistička obrada, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Sve mere i radnje se preduzimaju uz saglasnost i pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, prenosi Srna.

Tužilac se izjasnio da se nakon kompletiranja i dokumenotvanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv tih lica dostavi izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

Dvadesetdvogodišnji mladić iz Laktaša izvršio je u subotu samoubistvo, a prema nezvaničnim informacijama, reč je o momku koji je ismejavan i sniman tokom prijavljivanja za posao na benzinskoj pumpi, nakon čega je snimak objavljen na društvenim mrežama, prenosi RTRS.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()