Užas kod Modriče: U sudaru poginuo putnik autobusa iz Srbije, pet osoba povređeno

Do teške nesreće je došlo u mestu Dugo Polje

19.10.2024. 11:53
  • Podeli:
policija republike srpske mup srpske-6536769da9bcf.webp Foto: MUP Republike Srpske

U sudaru autobusa i teretnog vozila u Dugom Polju, u opštini Modriča, poginula je osoba S. L. iz Srbije, a povređeno je pet osoba, saopštila je Policijska uprava Doboj. 

Policijskoj upravi Doboj jutros oko 2.55 časova prijavljeno je da se na magistralnom putu Doboj-Modriča u mestu Dugo Polje, opština Modriča, dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo lice iz Kostajnice koje je upravljalo autobusom marke "setra" i lice iz Zenice, koje je upravljalo teretnim vozilom marke "MAN", prenosi RTRS.

U saobraćajnoj nesreći putnik autobusa S. L. iz Srbije poginuo je na licu mesta, dok je pet putnika iz autobusa zadobilo povrede i prevezeni su u Dom zdravlja Modriča i bolnicu "Sv. Apostol Luka" u Doboju, saopšteno je iz PU Doboj.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča, pod rukovodstvom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()