Oglasilo se tužilaštvo u Hrvatskoj: Užasni detalji dvostrukog ubistva u Slavonskom Brodu

Policija je na licu mesta, u ulici Sv. Lovre, pronašla tela sa znacima nasilne smrti

20.06.2024. 20:08
  • Podeli:
ubistvo hrvatska Robert Anic PIXSELL-661175bf623f6.webp Foto: Robert Anic/PIXSELL

Četrdesetpetogodišnji muškarac uhapšen je danas u Slavonskom Brodu zbog sumnje da je ubio 76-godišnjeg muškarca i 78-godišnju ženu, saopštila je hrvatska policija. 

Dojava o sumnji u dvostruko ubistvo primljena je oko 13.50 časova u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave, prenosi Hrvatska radio televizija.

Policija je na licu mesta, u ulici Sv. Lovre, pronašla tela sa znacima nasilne smrti. Zbog sumnje da je počinio dvostruko ubistvo uhapšen je 45-godišnjak. 

Kako nezvanično saznaje Index.hr, reč je o sinu koji je ubio roditelje. Kasnije tokom dana državno tužilaštvo je objavilo da je nesrećni par ubiijen hladnim oružjem.

Komšinica ubijenog bračnog para rekla je da se već duže vremena boji uhapšenog muškarca, kao i da sumnja da on pati od psihičkih poremećaja. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()