Uzbuna u Podgorici: Zbog preteće poruke evakuisani sudovi i tužilaštvo

Navedeno je da je državnim objektima postavljen eksploziv i antraks

29.01.2024. 08:38
  • Podeli:
crnogorska policija-6406f78c80be1.webp Foto: Profimedia

Zgrada u kojoj su smešteni Vrhovni, Viši i Apelacioni sud Crne Gore evakuisana je jutros zbog preteće poruke koja je stigla na njihove adrese, prenosi portal RTCG.

U poruci je navedeno da je u tim sudovima postavljen eksploziv i antraks.

Zbog pretnje je evakuisano i Vrhovno državno tužilaštvo, a u pretećem mejlu navodi se da je eksploziv postavljen i u Opštini Podgorica.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()