Veliki deo Republike Srpske ostao bez struje

Mnoga mesta ostala su iznenada bez električne energije

Autor: Mirjana Radanović
06.02.2023. 12:32
  • Podeli:
struja_elektricna-energija-1668682666421.webp Foto: Pixabay

Veći deo Republike Srpske ostao je danas bez struje.

Banjaluka je bez električne energije. Semafori ne rade, a pojedine institucije su napravile pauzu u radu zbog iznenadnog nestanka električne energije.

Iz Gradske uprave Banjaluka saopštili su da zbog nestanka struje semafori nisu u funkciji, te su zamolili učesnike u saobraćaju za pojačan oprez tokom vožnje.

Kako kažu iz Elektrokrajine, razlozi još nisu poznati.

Bez struje su ostali osim Banjaluke i Prijedor, Gradiška, Kneževo, Kotor Varoš, Novi Grad, Kozarska Dubica, Ribnik, Teslić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()