Vreme je za dolazak u Beograd: Potvrđen datum Milatovićeve posete

Poseta Milatovića Srbiji prva je nakon zvaničnih poseta Briselu i institucijama Evropske Unije i NATO-a

06.07.2023. 09:41
  • Podeli:
Tan2023-06-2711361483_4 jakov milatović igor šljivančanin-64a66fd789bc4.webp Foto: Tanjug/Igor Šljivančanin

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović boraviće 9. i 10. jula u zvaničnoj poseti Srbiji, tokom koje će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsednikom Narodne skupštine Vladimirom Orlićem.

Kako je saopšteno iz Kabineta crnogorskog predsednika, predviđeno je da Milatović položi venac na Spomenik neznanom junaku na Avali uz vojne počasti, kao i da položi cveće ispred Osnovne škole "Vladislav Ribnikar".

U čast posete predsednika Milatovića, ambasada Crne Gore prirediće i svečani prijem u Crnogorskoj kući u Beogradu.

Poseta Milatovića Srbiji prva je nakon zvaničnih poseta Briselu i institucijama Evropske Unije i NATO-a, a, kako je ranije rekao, cilj joj je jačanje političkih i ekonomskih odnosa dve države i unapređenje regionalne saradnje, dodaje se u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()