Zagreb: Pao zid, srušila se skela, oštećeno više automobila

Srušilo se oko 10 metara zida, a tačan uzrok još uvek nije poznat

02.05.2023. 17:22
  • Podeli:
Zagreb_srušen zid_pala skela_ Foto Tanjug_Hina_Lana Slivar Dominić (2)-6451453132ccb.webp Foto: Tanjug / Hina / Lana Slivar Dominić

U centru Zagreba, na uglu Klaićeve ulice i Trga Republike Hrvatske, srušio se zid koji je za sobom povukao i skelu, koja je pala .

Povređenih nema, a oštećeno je više parkiranih automobila.

Kako su preneli hrvatski medij, srušilo se oko 10 metara zida. Tačan uzrok još nije poznat, policija i vatrogasci su na terenu.

Oštećeno je, dodaje se, najmanje šest automobila.

Građani su pozvani da izbegavaju zeleni talas u smeru Zapada, jer je saobraćaj Klaićevom obustavljen.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()