Žestoka oluja ponovo nad Slovenijom: Pljuskove prate mogući jači udari vetra i grad

Prema radarskim snimcima, dolazi nova oluja iz pravca Bovšeka, koja se kreće ka jugoistoku

06.08.2023. 16:08
  • Podeli:
AA-20230805-31855698-31855673-SLOVENIJA_PRETRPJELA_NAJTEZE_POPLAVE_STETA_BI_MOGLA_PREMASITI_500_MILIONA_EURA-64cf3a8c3a07e.webp Foto: Anadolija

Novo jače nevreme zahvatilo je Sloveniju. Kreće se prema jugoistoku te zemlje, a trenutno je iznad Ljubljanskog barja, južno od glavnog grada.

Nevreme prate jači pljuskovi, mogući su jači udari vetra i grada, objavila je slovenačka agencija za životnu sredinu ARSO.

"Novo jače nevreme zahvatilo je Sloveniju, krenulo je od Gornjeg Posočja i došlo do Poljanske doline, Žira i Polhograjskog hribovja. Oluja sa jačim pljuskovima tokom koje su mogući i jači udari vetra i grad idu prema jugoistoku", piše ARSO.

Iz Saobraćajno-informativnog centra za državne puteve naveli su da se zbog jakog nevremena i grada vozačima ne preporučuje da voze na relaciji Brezovica – Vrhnika.

Prema radarskim snimcima, dolazi nova oluja iz pravca Bovšeka, koja se kreće ka jugoistoku. Grad je pao u mestu Cerkno.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()