Srpski Sneško Belić u Davosu: Predsednik se zaigrao na snegu

U video-poruci koju je objavio je poručio da je Sneška napravio za sina Vukana

18.01.2024. 10:00
  • Podeli:
aleksandar vučić sneško belić tiktok jasamaleksandar-65a8e895c23f8.webp Foto: TikTok/PrintScreen/jasamaleksandar

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi na svetskom ekonomskom forumu u Davosu, a u pauzi između sastanaka, napravio je Sneška Belića.

Naveo je da je Sneško "podstrek za naše sportiste da osvoje što više medalja na predstojećim Olimpijskim igrama i na Evropskom prvenstvu u fudbalu".

U video-poruci koju je objavio na Tik Toku predsednik Vučić je poručio da je, kao što je i obećao, Sneška Belića napravio za sina Vukana i da je to najbolji i najlepši Sneško u Švajcarskoj.

"Vukanu sam obećao više fudbala ove godine, pa da počnemo od – Sneška Crveno – Plavo – Belića", poručio je Vučić koji je Snešku oko vrata stavio crveni šal na kojem piše „Orlovi".

@jasamaleksandar Vukanu sam obećao više fudbala ove godine, pa da počnemo od – Sneška Crveno-Plavo-Belića. #wef24 #snowman #serbia #sneskozavukana #jasamaleksandar #srbija🇷🇸 #srbijanesmedastane ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

„Ovo će da bude najlepši sneško u Kolsterusu i Davosu, sa šalom i kapom Srbije, i mislim da mi je ovo treći sneško u životu koji sam ili zajedno sa Vukanom napravio", poručio je predsednik Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, gde će, do 19. januara imati bilateralne susrete sa svetskim i evropskim zvaničnicima, kao i predstavnicima međunarodnih organizacija, finansijskih institucija i vodećih globalnih kompanija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()