Stiže pojačanje na ulice Beograda: Sneg neprestano pada, 53 kamiona čiste saobraćajnice

Sneg pada jakim intenzitetom i otežava saobraćaj

04.04.2023. 11:04
  • Podeli:
Tan2023-04-0408530363_6 sneg, policija, beograd foto vladimir sporčić-642be808cb6a4.webp Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Rukovodilac Zimske službe "Beograd puta" Željko Marović rekao je da su u glavnom gradu  problemi sa snegom najčešći na saobraćajnicama na većoj visini, te uzbrdicama i nizbrdicama. 

On je za Tanjug rekao da su na terenu 53 kamiona zimske službe, a da će im se uskoro priključiti još 15 koji će realativno brzo biti na terenu. 

"Trudimo se. Svuda se radi", rekao je on. 

Dodaje da se rade sve ulice prvog prioriteta čišćenja što su saobraćajnice sa linijama gradskog prevoza. 

Navodi da su češći problemi sa nekim vrstama zglobnih autobusa. 

On objašnjava i da je na teritoriji Grada Beograd oko 1.900 kilometara ulica prvog prioriteta. 

Dodaje da problemi postoje jer sneg pada jačim intenzitetom, radni je dan, pa je i povećan broj vozila na ulicama. 

Treba biti oprezan prilikom kretanja na ulici u blizini kosih krovova i ispod drveća, a, takođe, ako postoji izbor, ne parkirati ispod drveća, kako ne bi došlo do štete na automobilima.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()