Al' je čuvar: Agent tajne službe opljačkan uz pretnju vatrenim oružjem tokom Bajdenovog putovanja

Agent je tokom incidenta upotrebio oružje, ali je osumnjičeni uspeo da pobegne

18.06.2024. 15:56
  • Podeli:
džozef džo bajden, agenti tajne službe - 10 jul 2023 - profimedia-667191c285800.webp Foto: Profimedia

Agent američke tajne službe opljačkan je uz pretnju vatrenim oružjem tokom putovanja američkog predsednika Džozefa Bajdena u Kaliforniju, saopštila je policija.

Agent nije bio na dužnosti u vreme incidenta koji se dogodio u Tustinu u Kaliforniji tokom vikenda, navodi se u saopštenju.

Neimenovanom agentu ukradena je torba u subotu uveče oko 21.30 časova, saopštila je Policijska uprava u Tustinu, prenosi Ej-Bi-Si njuz (ABC News).

Agent je tokom incidenta upotrebio oružje, ali je osumnjičeni uspeo da pobegne.  

Policija je saopštila da nije poznato da li je osumnjičeni povređen.

"Policajci su locirali neke od stvari žrtve u tom području, a incident se još istražuje", navodi se u saopštenju.

Bajden je tokom vikenda boravio u Kaliforniji u okviru prikupljanja sredstava za svoju predsedničku kampanju, sa bivšim predsednikom Barakom Obamom i nekoliko poznatih ličnosti, uključujući Džordža Klunija, Džuliju Roberts i Džimija Kimela.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()