Američka podrška miru: Niki Hejli na izraelskoj raketi namenjenoj Gazi napisala ''Dokrajčite ih''

'Izrael mora da preuzme inicijativu i promeni jednačinu, navela je Hejlijeva

29.05.2024. 08:30
  • Podeli:
niki hejli u izraelu, 27 maj 2024 -  foto Reuters-6656cb3f722c0.webp Foto: Reuters

Bivša kandidatkinja za republikansku predsedničku nominaciju Niki Hejli potpisala je tokom posete izraelskoj severnoj granici artljerijsku raketu namenjenu Gazi i napisala ''Dokrajčite ih! Amerika voli Izrael''.

U pratnji bivšeg izraelskog ambasadora u UN i člana Kneseta Denija Danona, Hejli je izrazila snažnu podršku Izraelu, navodeći da SAD stoje uz Tel Aviv i poručila izraelskoj vojsci da ne sme da stane dok ne pobedi.

''Amerika stoji uz Izrael. Izrael se danas bori protiv neprijatelja SAD. Ne stajte dok ne pobedite'', naglasila je ona, prenosi i24news.

Ona se srela i sa stanovnicima mesta u severnom Izraelu i upozorila na "pretnju koju predstavlja libanska militantna grupa Hezbolah".

Danon se saglasio sa stavom Hejli.

''Izrael mora da preuzme inicijativu i promeni jednačinu. Stanovnici Tira i Sidona će evakuisati svoje domove, a stanovnici severa će se vratiti svojim kućama'', rekao je Danon.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()