Apokaliptično u Americi: Izdato upozorenje na snežnu oluju, na udaru centralni delovi zemlje

Meteorolozi prognoziraju da će oluja doneti obilne snežne padavine, ledenu kišu i jak vetar sa udarima do 120 kilometara na sat u većem delu centralne i severne Amerike

26.12.2023. 13:05
  • Podeli:
par, zima, ljubav, horoskop, decembar, pixabay sneg-6579ccd1c3abe.webp Foto: pixabay

U centralnim delovima Sjedinjenih Američkih Država izdato je upozorenje na snežnu oluju koja preti da poremeti saobraćaj tokom božičnih praznika, prenose danas američki mediji.

Više od 1,1 milion ljudi u delovima Nebraske, Južne Dakote, Kanzasa, Kolorada i Vajominga dobilo je u ponedeljak popodne upozorenje na snežnu mećavu, navodi CNN.

"Velika snežna oluja pogodiće centralne delove SAD tokom božićnih praznika. Očekuju se mećave i opasni uslovi sa zaleđenim saobraćajnicama u istočnoj Dakoti i severnoj Minesoti", saopštila je Nacionalna meteorološka služba.

Meteorolozi prognoziraju da će oluja doneti obilne snežne padavine, ledenu kišu i jak vetar sa udarima do 120 kilometara na sat u većem delu centralne i severne Amerike.

 


 
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()