Argentina: Penzioner preminuo nakon više od 1.000 uboda pčela na gradskom trgu

Služba za suzbijanje komaraca, koja je bila u to vreme u blizini, navodno je uzdrmala košnicu dok je zaprašivala obližnje leglo komaraca

02.02.2024. 21:39
  • Podeli:
pčele - shutterstock-65bd50dfbb1c6.webp Foto: Shutterstock

Argentinski penzioner preminuo je od posledica uboda velikog roja pčela na gradskom trgu u Santo Tomu.

Ramon Silva (71) je, kako prenosi Miror, preminuo pod drvetom nakon što je pretrpeo više od hiljadu uboda pčela.

Na udaru pčela našlo se još nekoliko osoba, uključujući decu, koji su hospitalizovani.

Služba za suzbijanje komaraca, koja je bila u to vreme u blizini, navodno je uzdrmala košnicu dok je zaprašivala obližnje leglo komaraca, koji prenose denga groznicu.

Posle toga, pčele su se uznemirile i počele da napadaju ljude u toj oblasti.

Ramonova unuka Makarena Duete potvrdila je da je broj uboda koje je zadobio njen deda bio izuzetno veliki.

"Moj deda je sedeo na trgu, pio vino, kao i svaki dan, nije dirao nikoga. Kada je služba počela da zaprašuje komarce, bez prethodnog upozorenja, roj je načisto podivljao i počeo da napada decu, ljude na trgu. Bio je haos", dodala je ona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()