Avion sa 233 putnika prinudno sleteo na atinski aerodrom, poznato stanje putnika i posade

Ovaj incident nema veze za problemom sa kojim se avio-kompanije širom sveta suočavaju od jutros

19.07.2024. 17:17
  • Podeli:
atinski aeordrom u atini, 23 maj 2024 - profimedia-0876616198-669a80f7b9c0c.webp Foto: Profimedia

Avion sa 223 putnika, koji je poleteo iz Londona za Haniju, prinudno je sleteo na atinski aerodrom "Elefterios Venizelos", javljaju grčki mediji.

Letelica je navodno imala problem sa hidrauličnim sistemom i procenjeno je da je neophodno da prinudno sleteti na atinski aerodom.

Avion je bezbedno sleteo nekoliko minuta posle 15 časova i svi putnici i posada aviona su dobro. 

Ovaj incident nema veze za problemom sa kojim se avio-kompanije širom sveta suočavaju od jutros, posle kvarova izazvanih softverskom greškom za Vindos računare, kako je prethodno saopštio Majkrosoft.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()