Bajden informisan o urušavanju mosta u Baltimoru

On će tokom dana nastaviti da dobija informacije od svog tima

26.03.2024. 13:15
  • Podeli:
džozef džo bajden, 19 jan 2024 - foto AP Photo Evan Vucci Tanjug-65ab7c0fb2d97.webp Foto: AP Photo/Evan Vucci/Tanjug

Američki predsednik Džo Bajden obavešten je o urušavanju mosta "Frensis Skot Ki" u Baltimoru i naporima u vezi sa potragom i spasavanjem nestalih, saopštila je danas Bela kuća.

"On će tokom dana nastaviti da dobija informacije od svog tima", navodi se u saopštenju, prenosi Rojters.

Američka obalska straža je navela da se više vozila nalazi u vodi.

Policija traga za nestalim osoba, nakon što se most "Frensis Skot Ki" u Baltimoru srušio rano jutros, pošto je u njega udario teretni brod.

Dve osobe su, u međuvremenu, izvučene iz reke Patapsko.

Iz lokalne policije naveli su da je voda imala temperaturu od oko -1 stepen Celzijusa u trenutku urušavanja mosta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()