Britanski padobranac poginuo na Tajlandu posle skoka sa 29. sprata

Pravi padobran se nije otvorio

29.01.2024. 07:47
  • Podeli:
padobran pixabay-65b6847e69fb0.webp Foto: Pixabay

Britanski padobranac poginuo je pošto mu se nije otvorio padobran prilikom skoka sa zgrade u letovalištu Pataja na Tajlandu, saopštila je danas lokalna policija.

Nadležne službe su pozvane, nakon što su očevici prijavili da je osoba pala na drvo, a potom i na zemlju.

Policija je saopštila da je na čoveku pronašla plavi padobran koji se nije otvorio, preneo je BBC.

Članovi osoblja zgrade koja ima 29 spratova reklo je da se muškarac (33) popeo na poslednji sprat sa prijateljima, koji su snimali njegov skok.

Na društvenim mrežama žrtve može se videti da je bio iskusan padobranac.

Ovaj ekstremni sport, koji podrazumeva skakanje padobranom sa visokih mesta, umesto aviona, postao je veoma popularan među strancima koji žive u jugoistočnoj Aziji.

Neki od skakača zarađuju od broja pratilaca na društvenim mrežama, odnosno, broja pregleda njihovih video snimaka.

Takav skok je veoma opasan jer se padobran otvara par sekundi pre nego što se dodirne tlo i ne dozvoljava se nikakva greška.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()