Češka u problemu zbog "neidintifikovane municije": Devet osoba povređeno u eksploziji na vojnom poligonu

Do nesreće je došlo na poligonu Libava u istočnom delu zemlje

17.06.2024. 14:08
  • Podeli:
vojni poligon libava u češkoj, češka - 17 jun 2024 - profimedia-6670272f92cb0.webp Foto: Profimedia

Devet osoba povređeno je danas u eksploziji na poligonu češke vojske, javila je državna televizija.

Češka vojska je prethodno saopštila da se eksplozija dogodila na poligonu Libava u istočnom delu zemlje, prenosi Rojters. 

"Bavimo se ozbiljnom nesrećom na vojnom poligonu Libava, gde je eksplodirala neidentifikovana municija. Nažalost, na licu mesta ima povređenih. Trudimo se da u najkraćem mogućem roku pružimo pomoć, interveniše spasilački helikopter", navela je češka vojska na mreži Iks.

U objavi se dodaje da incident istražuje vojna policija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()