Crne brojke iz Libana: U izraelskim napadima 558 poginulih, uključujući 50 dece

Agencija dodaje da nije poznato koliko je pripadnika Hezbolaha među žrtvama

24.09.2024. 13:03
  • Podeli:
bejrut, 21 sept 2024 - foto Reuters-66f29be51d715.webp Foto: Reuters

Libansko Ministarstvo zdravlja saopštilo je danas da je, prema novom bilansu, 558 ljudi poginulo od ponedeljka u izraelskim napadima na Liban, od kojih 50 dece i 94 žene, a 1.835 osoba je ranjeno.

Ministar zdravlja Firas Abiad izjavio je da je u tim napadima 1.835 osoba ranjeno, prenosi Rojters.

Agencija dodaje da nije poznato koliko je pripadnika Hezbolaha među žrtvama.

Izraelska vojska tvrdi da gađa položaje Hezbolaha na jugu Libana i u Dolini Beka, uključujući kuće u kojima skladišti oružje ta libanska militantna grupa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()