Crne vesti iz Vijetnama: Broj poginulih u tajfunu Jagi porastao na 254

Tajfun je prošle subote stigao na kopno sa vetrovima koji su se kretali do 149 kilometara na čas

13.09.2024. 15:11
  • Podeli:
tajfun jagi, vijetnam, 11 sept 2024 - foto Reuters-66e438b12b878.webp Foto: Reuters

Broj poginulih u Vijetnamu od posledica koje je izazvao tajfun Jagi porastao je na 254, a 82 osobe se vode kao nestale, saopštila je danas vladina Agencija za upravljanje katastrofama.

Širom Vijetnama više od 800 osoba je povređeno.

Jagi je bio najjači tajfun koji je pogodio Vijetnam u poslednjih nekoliko decenija. 

Tajfun je prošle subote stigao na kopno sa vetrovima koji su se kretali do 149 kilometara na čas. Iako je do nedelje oslabio, pljuskovi su se nastavili, a nivoi reka su i dalje opasno visoki.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()