'Da je progovorio pali bi izbori": Kakve je informacije Epštajn imao o Trampu i Hilari Klinton?

Epštajn je osuđeni seksualni prestupnik

04.01.2024. 09:59
  • Podeli:
tramp klinton 2016 profimedia-65967337395c4.webp Foto: Profimedia

Brat osuđenog seksualnog prestupnika, bivšeg američkog finansijera Džefrija Epštajna, rekao je da je Džefri imao tako zapaljive informacije o Donaldu Trampu i Hilari Klinton, da bi, da su bile objavljene, poništile predsedničke izbore 2016. godine.

"Evo vam direktan citat (Džefrija): Da sam rekao šta znam o oba kandidata, otkazali bi izbore. Eto, to mi je rekao Džefri 2016. godine", rekao je Mark Epštajn za Njujok post u sredu, prisećajući se razgovora koji je imao sa bratom o trci Trampa i Klinton za predsednika 2016. godine.

Međutim, investitor Mark (69), odbio je da da više detalja, rekavši da mu brat nikada nije otkrio šta zna o tadašnjim kandidatima.

Oba kandidata su se kretala unutar Epštajnovog kruga, direktno ili indirektno, dodaje njujorški list.

Tramp je leteo Epštajnovim privatnim avionom sedam puta devedesetih godina, putujući od Palm Biča na Floridi do Njujorka.

Nije poznato da se Hilari družila sa Epštajnom, ali njen suprug, bivši predsednik Bil Klinton, bio je Epštajnov prijatelj još od 1993. tokom njegovog prvog mandata u Beloj kući.

Džefi Epštajn pronađen je mrtav u zatvorskoj ćeliji 2019. godine. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()