Da li je Bajden zabrinut za svoju kandidaturu?

Evo šta kažu saveznici

03.07.2024. 17:55
  • Podeli:
Tan2024-06-1605182381_3 džozef bajden AP PhotoAlex Brandon-666e94fd4c79c.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

Dnevnik Njujork Tajms objavio je danas da je američki predsednik Džozef Bajden, nakon učešća na prošlonedeljnoj debati sa svojim protivkandidatom Donaldom Trampom, rekao jednom svom savezniku da je svestan da možda neće moći da spasi svoju kandidaturu ukoliko u narednih nekoliko dana ne uspe da ubedi javnost da je sposoban da obavlja predsednički posao.

U izveštaju Njujork tajmsa Bajdenov saveznik se opisuje kao "ključni", ali se ne pominje ime te osobe, prenosi Rojters navodeći da se u naslovu teksta njujorškog dnevnika sugeriše da je Bajden rekao svom savezniku da razmatra da li će nastaviti predsedničku kampanju.

Nakon što je izveštaj objavljen, portparol Bele kuće Endrju Bejts je na društvenim mrežama negirao tačnost ovih tvrdnji rekavši da je "tvrdnja apsolutno lažna".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()