Da li zagonetka dobija rešenje: Pronađen drugi deo aviona u kom je poginuo Prigožin

Avion u kome je bio Prigožin pao je u sredu uveče

25.08.2023. 17:27
  • Podeli:
pad aviona prigožin reuters-64e7974e0d4eb.webp Foto: Reuters

Drugi deo aviona Embraer u čijem padu je u sredu uveče poginuo vođa Vagner grupe Jevgenij Prigožin, pronađen je danas.

Lokacija na kojoj je nađen drugi deo aviona mogla bi biti vrlo važna za istragu uzroka pada aviona u kojem je poginuo i sam Prigožin.

Ruski mediji su objavili i snimak drugog dela Prigožinovog aviona, koji se sastoji od krila i stajnog trapa na kojima nema tragova delovanja protivvazdušne odbrane. 

Kako navode mediji, posebno je zanimljivo da je drugi deo aviona pronađen oko tri kilometra od mesta pada većeg dela, odnosno trupa aviona. 

Podsetimo, avion sa 10 članova posade, među kojima je bio i vođa Vagnera srušio se u Rusiji u sredu uveče.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()