Devedesetogodišnja starica čekala hitnu pomoć puna 23 sata

Bila je prinuđena da sa polomljenim kukom leži na podu od 15.30 časova 26. decembra do 14.45 sati sutradan

29.12.2022. 22:11
  • Podeli:
starica-stara-zena-usamljenost-shutterstock.jpg Foto: Shutterstock

Starica iz Velike Britanije, stara 90 godina, čekala je 23 sata na vozilo hitne pomoći, nakon što je pala niz stepenice i polomila kuk, preneo je BBC.

Džin Stringer bila je prinuđena da leži na podu od 15.30 časova, 26. decembra, do 14.45 sati sutradan.

Njena porodica je saopštila da je žena bila u velikim bolovima i da zbog toga nisu mogli ni smeli da je pomere, dok su čekali hitnu pomoć u njenom domu u blizini Glostera.

Lokalna služba hitne pomoći se izvinila zbog kašenjenja, ali je Britanka posle čekala još četiri sata u prijemnom odeljenju u bolnici Gloster rojal.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()