Donela jedinu ispravnu odluku: Crna mačka odlučila da ne pređe put Putinu

Najzabavniji snimak nedelje stiže iz Rusije.

15.09.2024. 15:06
  • Podeli:
aurus putin auto shutterstock_1179934660-65be0b2a4670d.webp Foto: Shutterstock

Crna mačka odlučila je da ne pređe put koloni ruskog predsednika Vladimira Putina. Video je objavio novinar televizije "Rusija 24" Pavle Zarubin na svom Telegram kanalu.

„Možda najzabavniji snimak nedelje: Putinova kolona i crna mačka koja je donela jedinu ispravnu odluku“, napisao je on.

Na snimku se vidi da je mačka pokušala da pređe put, ali kada je videla da joj se približava Putinova limuzina - okrenula se nazad.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()