Duel potencijalnih potpredsednika SAD: Džej Di Vens i Tim Volc dogovorili mesto i vreme "okršaja"

Određena je i televizijska stanica koja će prenositi debatu

15.08.2024. 19:57
  • Podeli:
tim volc 13 avg 2024, džej di vens 6 avg 2024 - profimedia-0898957972-66be40e6de8dc.webp Foto: Profimedia

Guverner Minesote Tim Volc i senator iz Ohaja Džej Di Vens dogovorili su se da će 1. oktobra održati debatu. CBS njuz je juče objavio na platformi X (Tviter) da je pozvao Vensa i Volca na debatu u Njujorku, stavljajući im na raspolaganje četiri moguća datuma - 17. septembar, 24. septembar, 1. oktobar i 8. oktobar - kao opcije, preneo je AP.

Volc je repostovao poruku sa naloga svog izbornog štaba, istakavši "Vidimo se 1. oktobra, JD." Izborni štab Haris-Volc je naveo da se Volc "raduje debati sa Džej Di Vensom - ako se pojavi".

Vens je napisao na platformi X da će prihvatiti poziv od 1. oktobra, izazvavši Volca da se sastanu 18. septembra.

Tim Volc je kandidat koga je kandidat demokrata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Kamala Haris izabrala da bude sa njom na glasačkom listiću kao potencijalni potpredsednik SAD.

Džej Di Vens je kandidat za potpredsednika republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()