Eksplozija automobila na mostu koji spaja SAD i Kanadu, poginula dvojica muškaraca

Lokalni medij WIVB objavio je ranije da su sva četiri međunarodna prelaza između SAD i Kanade na zapadu države Njujork zatvorena zbog incidenta

22.11.2023. 20:37
  • Podeli:
most duga, rainbow bridge, koji spaja sad i kanadu, američka policija, SAD - 22 nov 2023 - foto Derek Gee The Buffalo News via AP Tanjug-655e577f13940.webp Foto: Derek Gee/The Buffalo News via AP/Tanjug

Dve osobe nastradale su danas u eksploziji automobila na mostu koji spaja SAD i Kanadu, kod Nijagarinih vodopada, objavili su američki mediji. Reč je osobama koje su se nalazile u vozilu, a mediji navode da su u pitanju dva muškarca.

Automobil je dolazio sa kanadske strane granice i eksplodirao je posle prvog kontrolnog punkta na mostu Rejnbou, prenosi CNN. Američki Federalni istražni biro upozorio je da situacija nije stabilna, prenosi Skaj njuz.

Vlasti američke savezne države Njujork "pažljivo prate" incident na mostu Rejnbou na Nijagarinim vodopadima, a državne agencije su na licu mesta, navela je guvernerka Njujorka Kejti Houkl na društvenoj mreži  X (Tviter).

Lokalni medij WIVB objavio je ranije da su sva četiri međunarodna prelaza između SAD i Kanade na zapadu države Njujork zatvorena zbog incidenta sa vozilom na mostu Rejnbou, preneo je Rojters.

Pogranične agencije SAD nemaju zasad komentar, dok kanadski graničari nisu zasad odgovorili na zahtev na komentar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()