Eksplozija u japanskoj termoelektrani u prefekturi Aiči, zapalio se sistem za transport goriva

Za sada nema informacija o povređenima

31.01.2024. 13:03
  • Podeli:
eksplozija u termoelektrani u japanu, prefektura aiči - 31 jan 2024 - profimedia-65ba367ebc4d0.webp Foto: Profimedia

U termoelektrani u japanskoj prefekturi Aiči danas se dogodila eksplozija, saopšteno je iz lokalne policije. 

Za sada nema informacija o povređenima, prenosi Kjodo.

Eksplozija se navodno dogodila u kotlarnici na 13. spratu zgrade, a zapalio se transportni sistem koji se koristi za prenos goriva, naveli su iz vatrogasne službe. 

Incident nije uticao na snabdevanje električnom energijom u zoni opsluživanja elektrane, saopštila je japanska Agencija za prirodne resurse i energetiku.

Prefektura Aiči nalazi se u centralnom delu Japana, na oko 300 kilometara od Tokija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()