Filmska akcija u Belgiji: Ekonomista iz Zagreba uhapšen sa 2,7 tona kokaina

Reč je o najvećoj pojedinačnoj zapleni kokaina za koju se ikad sumnjiči nekog hrvatskog državljanina

17.09.2023. 14:40
  • Podeli:
Droga_kokain_foto_Grgo Jelavic_PIXSELL-64c105573809b.webp Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Specijalna jedinica belgijske federalne policije uhapsila je Zagrepčanina T.Š. (36), diplomiranog ekonomistu koji je u Hrvatskoj vodio nekoliko firmi, zbog sumnje da je zajedno sa još nekoliko osoba raznih državljanstava u tu zemlju dopremio pošiljku od 2,7 tona kokaina.

Hrvatski "Jutarnji list" navodi da je prilikom racije na skladište pronađen kokain koji je bio pakovan u jutene vreće koje su upravo bile istovarene iz brodskog ontejnera, a koji je pre toga bio preuzet na terminalu luke u Antverpenu.

Reč je o najvećoj pojedinačnoj zapleni kokaina za koju se ikad sumnjiči nekog hrvatskog državljanina. 

Zajedno sa T.Š., uhapšeni su državljani Belgije, Holandije, Jermenije, Litvanije, Maroka i Ukrajine, a belgijska policija, naravno, nije otkrila pod kojim se oklnostima ovo šaroliko društvo sastalo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()