Gde ide ova Amerika: Kamala Haris razgovarala sa Kim Kardašijan o reformi pravosuđa

Bela kuća je na okrugli sto pozvala i četiri osobe koje je predsednik SAD Džozef Bajden pomilovao prethodne nedelje

26.04.2024. 12:38
  • Podeli:
kim kardašijan, kamala haris - 25 april 2024 - foto AP Photo Susan Walsh Tanjug (7)-662b7d3622eb2.webp Foto: AP Photo/Susan Walsh/Tanjug

Srbija nema instituciju potpredsednika, ali kada čujete, recimo, da je neki ministar ili ministarka pravde razgovaro/razgovarala sa Sorajom Vučelić o reformi pravosuđa, to će otprilike biti pandan vesti koja stiže iz Sjedinjenih Američkih Država, gde je tamošnja potpredsednica Kamala Haris razgovarala sa američkom rijaliti zvezdom Kim Kardašijan o reformi krivičnog pravosuđa na okruglom stolu u organizaciji Bele kuće, prenosi AP.

Agencija navodi da je na okruglom stolu održanom u četvrtak naglašen napor američke administracije kada je reč o reformi krivičnog pravosuđa.
Bela kuća je na okrugli sto pozvala i četiri osobe koje je predsednik SAD Džozef Bajden pomilovao prethodne nedelje.

Haris, bivša tužiteljka, rekla je prisutnima da "veruje u moć iskupljenja".

Kardašijan je posećivala Belu kuću i dok je Donald Tramp bio predsednik SAD do novembra 2021. godine, pošto je prethodno uspostavila saradnju sa Trampovim zetom, Džaredom Kušnerom, koji se bavio pitanjima krivičnog pravosuđa, navodi AP.

Tramp je u objavi na svojoj društvenoj mreži u novembru prošle godine nazvao Kardašijan "najprecenjenijom poznatom ličnosti na svetu", na osnovu anegdota iz nedavno objavljene knjige novinara ABC njuza, Džonatana Karla.

"Mislim da mu nisam baš simpatična. Ali, okej sam sa time" rekla je Kardašijan ranije ove nedelje povodom te Trampove izjave.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()