Hamas predao Crvenom krstu 13 izraelskih talaca

Primirje je počelo jutros u 7,00 po lokalnom vremenu

24.11.2023. 15:44
  • Podeli:
taoci izrael AP PhotoAriel Schalit via Tanjug-6560b68d14cbd.webp Foto: AP PhotoAriel Schalit via Tanjug

Palestinska militantna grupa Hamas predala je danas prvu grupu izraelskih talaca Crvenom krstu, javljaju izraelski mediji.

Među oslobođenima je 13 osoba, koji su na putu ka prelazu Rafa na granici sa Egiptom.

Prethodno je Hamas pustio i 12 tajlandskih zarobljenika.

Podsetimo, tokom naredna četiri dana, najmanje 50 žena i dece će biti oslobođeno, a procenjuje se da će 190 ostati u rukama Hamasa. Jutros u sedam časova po lokalnom vremeno počelo je primirje između Izraela i Hamasa.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()