Hamas zahvalio Egiptu i Kataru za nastavak privremenog sporazuma sa Izraelom

Hamas je u saopštenju naveo da su egipatska i katarska strana potvrdile posvećenost Izraela svim odredbama i uslovima sporazuma

25.11.2023. 21:58
  • Podeli:
hamas izrael pojas gaze tanjug ap-6562551d2f86d.webp Foto: Tanjug/IDF via AP

Hamas je danas saopštio da ceni napore Katara i Egipta da obezbede nastavak privremenog sporazuma o primirju između te grupe i Izraela.

Hamas je u saopštenju naveo da su egipatska i katarska strana potvrdile posvećenost Izraela svim odredbama i uslovima sporazuma, preneo je Rojters.

Ranije danas, Hamas je odlučio da odloži drugu rundu oslobađanja talaca u okviru sporazuma o primirju dok Izrael ne dozvoli kamionima sa humanitarnom pomoći da uđu na sever Gaze.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()