Haris izbacuje sve adute: U kampanju sa Barakom Obamom ide i velika rok zvezda

Među poznatim ličnostima koje su podržale Haris i Volca nalaze se Tejlor Svift, Pink, Opra Vinfri i Džordž Kluni

22.10.2024. 19:18
  • Podeli:
brus springstin-669b99ffcbccd.webp Foto: Magnus Lejhall/TT News Agency via AP

Rok zvezda Brus Springstin održaće koncert i miting sa bivšim predsednikom Barakom Obamom u Atlanti i Filadelfiji u narednim danima u okviru predsedničke kampanje demokratskog kandidata Kamale Haris, rekao je danas njen saradnik.

Očekuje se da će Springstin (75) odsvirati neke od svojih najpopularnijih pesama kao što je "Born to Run" u četvrtak u Atlanti u kampanji sa Haris i Obamom, što će biti prvi put da se dvoje demokrata zajedno pojavljuju na događaju kampanje.

Saradnik Harisove je dodao da će se u ponedeljak Springstin pojaviti u Filadelfiji sa Obamom, prenosi Rojters.

Springstin je 2016. odsvirao tri pesme na mitingu pred 20.000 ljudi u  Filadelfiji za predsedničku kampanju demokrate Hilari Klinton, dok je 2008. uradio isto za kampanju Baraka Obame.

U oktobru je Springstin objavio svoju podršku Haris, rekavši da ona i potpredsednički kandidat Tim ​​Valz imaju ''viziju ove zemlje koja poštuje i uključuje svakoga, bez obzira na klasu, veru, rasu, vašu političku tačku gledišta ili seksualni identitet, i žele da razvijamo našu ekonomiju na način koji koristi svima“.

Među poznatim ličnostima koje su podržale Haris i Volca nalaze se Tejlor Svift, Pink, Opra Vinfri i Džordž Kluni, a za republikanca Donalda Trampa će glasati Hulk Hogan, Kid Rok, Džejson Aldin, Rasel Brend i Amber Rouz.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()