Hezbolah: Raketama smo napali izraelske vojnike na severu Izraela

Izrael je, osim vazdušnih udara na teritoriju Libana, od 1. oktobra pokrenuo kopnenu operaciju protiv Hezbolaha u južnom Libanu

06.10.2024. 09:11
  • Podeli:
severni izrael, golanska visoravan, napad hezbolaha na izrael, hezbolah - profimedia-0906683017-66eadc28453bb.webp Foto: Profimedia

Libanska grupa Hezbolah saopštila je rano jutros da je raketama gađala izraelske vojnike u naselju Al-Manara i okolini na severu Izraela u, kako je navedeno, "znak podrške palestinskom narodu i odbrane Libana".

Hezbolah je takođe naveo da je gađao izraelske snage u toj oblasti dok su "evakuisale ranjene i ubijene vojnike", prenosi CNN.

Izrael je, osim vazdušnih udara na teritoriju Libana, od 1. oktobra pokrenuo kopnenu operaciju protiv Hezbolaha u južnom Libanu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()