Horor kraj Čikaga: Dvogodišnjeg dečaka nožem ubio njegov šestogodišnji brat

Majka dece rekla je policiji da je bila u kući, ali u drugoj prostoriji kada se dogodila nesreća

07.09.2024. 17:04
  • Podeli:
američka policija ajova pucnjava SAD-6596e4ed460b0.webp Foto: AP Photo/Andrew Harnik

Dvogodišnjeg dečaka ubio je njegov šestogodišnji brat kada ga je izbo više puta kuhinjskim nožem u Džolijetu u blizini Čikaga u američkoj državi Ilinois, saopštila je danas policija.

U saopštenju se navodi da se ubistvo dogodilo u petak popodne u kući, a da je dete proglašeno mrtvim u bolnici, preneo je AP.

Majka dece rekla je policiji da je bila u kući, ali u drugoj prostoriji kada se dogodila nesreća.

Džolijet se nalazi jugozapadno od Čikaga.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()