Horor u Bredfordu: Požar u kući u kojem je poginulo troje dece i žena namerno podmetnut

Jedna komšinica je rekla da je njena ćerka oko 1.45 ujutru čula viku iz pravca kuće gde je kasnije izbio požar

21.08.2024. 21:04
  • Podeli:
bredford, britanska bredfordska  policija, 21 avg 2024 - profimedia-0900421422-66c6378326fbb.webp Foto: Profimedia

Britanska policija veruje da je namerno podmetnut požar u kući u Bredfordu u kojem su poginuli 29-godišnja žena i troje dece. Pet vatrogasnih ekipa i policija stiglo je jutros nešto posle dva sata ujutru, ali je Brajoni Gavit (29) proglašena mrtvom, dok je troje dece, dve devojčice i dečak, prebačeno u bolnicu, ali su kasnije preminuli, piše Skaj njuz.

Muškarac (39) je uhapšen na licu mesta zbog sumnje da je izvršio ubistvo i prebačen je u bolnicu sa teškim povredama.

"Iako smo na početku istrage, verujemo da je požar namerno podmetnut", rekla je danas načelnica policije Zapadnog Jorkšira Lusi Lidbiter.

Komšinica Lindzi Pirson rekla je da je njena ćerka oko 1.45 ujutru čula viku iz pravca kuće gde je kasnije izbio požar.

Ona je rekla da je soba njene ćerke i zeta bila ispunjena mirisom dima.

"Pogledali smo kroz prozor i videli smo veliki plamen", rekla je ona.

Pirson je rekla da je izašla iz kuće sa zetom i da je dočekala policiju.

"Govorili su da ima ljudi unutra. I nisu hteli da nas puste da prođemo, jer smo prišli pošto smo hteli da pomognemo. Apsolutno je užasno. Svi su bili tako uznemireni", ispričala je Pirson.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()