Horor u Memfisu: U porodičnom nasilju poginule četiri osobe, peta teško ranjena

Policija veruje da su sve tri pucnjave povezane sa nasiljem u porodici

19.11.2023. 14:20
  • Podeli:
američka policija denver AP PhotoDavid Zalubowski via Tanjug-64895aa445968.webp Foto: AP PhotoDavid Zalubowski via Tanjug

Osumnjičeni u Tenesiju preminuo je od očiglednog sopstvenog hica dok je bežao rano jutros od policije, nakon što je navodno ubio četiri osobe i teško ranio petu žrtvu, u pucnjavi povezanoj sa nasiljem u porodici, saopštila je policija.

Policajci su pronašli Mejvisa Kristijana Juniora (52) u njegovom automobilu tokom potrage nakon sinoćnje pucnjave na tri lokacije u Memfisu u kojoj su poginule tri žene i tinejdžerka, a još jedna tinejdžerka teško ranjena, preneo je AP.

Pripadnici policijske uprave u Memfisu odgovorili su na dojavu o pucnjavi u  Hauard Drajvu u 21.22 časa i na licu mesta pronašli ženu sa očiglednom ranom od vatrenog oružja koja je proglašena mrtvom.   

Istražitelji su utvrdili da su se dogodile još dve povezane pucnjave sa smrtnim ishodom. 

U Fild Lark Drajvu ubijene su jedna žena i 13-godišnja devojčica, a 15-godišnja devojčica je teško ranjena. 

Foto: Memphis Police Department via/AP Tanjug

"Još jedna žena pronađena je ubijena na ulici Vorington", rekao je policajac iz Memfisa Kristofer Vilijams.    

Policija je posumnjala da je Kristijan odgovoran za sve tri pucnjave i započela je potragu u kojoj su učestvovale lokalne, državne i savezne policijske snage. 

"Veruje se da su sve tri pucnjave povezane sa nasiljem u porodici", saopštila je policija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()