Horor u predgrađu Otave: Ubijeno šestoro ljudi, među njima četvoro dece

Policija je navela da je jedna osoba uhapšena na mestu ubistva

07.03.2024. 13:44
  • Podeli:
policija u otavi, kanadska policija - 28 dec 2023 - profimedia-65e9b68f0fa8f.webp Foto: Profimedia

Šest osoba, uključujući četvoro dece ubijeno je u jednoj kući u sredu uveče u predgrađu glavnog grada Kanade, Otave, saopštila je danas policija.

Policija je navela da je jedna osoba uhapšena na mestu ubistva i da nema daljeg rizika po javnu bezbednost.

Hitna pomoć pronašla je u kući šest tela, a identitet žrtava još nije potvrđen, saopštila je policija, objavio je kanadski javni servis CBC.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()