Horor u Severnoj Karolini: Policija pronašla četiri osobe ubijene u kampu za beskućnike

Dvojica muškaraca i dve žene pronađeni su mrtvi oko šatora na kraju privatnog puta u blizini Autrivila

26.11.2023. 19:50
  • Podeli:
hd-wallpaper-1531273-1920-americka-policija.jpg

Policajci koji su danas odgovorili na poziv o pucnjavi u Severnoj Karolini pronašli su četiri osobe ubijene u kampu za beskućnike, saopštile su vlasti.

Na osnovu preliminarnog obilaska mesta zločina, veruje se da je jedna osoba ubila troje ljudi pre nego što se sama ubila, rekao je za VRAL-TV policajac okruga Sampson Erik Pop, preneo je AP.

Dvojica muškaraca i dve žene pronađeni su mrtvi oko šatora na kraju privatnog puta u blizini Autrivila, saopštile su vlasti.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()