Istražni komitet traži da se uhapse još trojica optuženih za teroristički napad

U terorističkom napadu u petak uveče na koncertnu dvoranu u predgrađu Moskve poginulo je 137 ljudi, među kojima troje dece, a povređeno je oko 150 ljudi

25.03.2024. 16:23
  • Podeli:
dvorana moskva reuters-66013f3c059cf.webp Foto: Reuters

Ruski Istražni komitet zatražio je hapšenje još trojice optuženih u slučaju terorističkog napada u centru Krokus u Moskvi.

"Primljena su još tri dosijea: to su Aminčon Isroilovič Islomov, Dilovar Isroilovič Islomov, kao i Isroil Ibragimovič Islomov, saopšteno je u sudu za agenciju RIA Novosti.

Prema poslednjim podacima, u terorističkom napadu u petak uveče na koncertnu dvoranu u predgrađu Moskve poginulo je 137 ljudi, među kojima troje dece, a povređeno je oko 150 ljudi.

Svi počinioci privedeni su u subotu u regionu Brjanska. Ispostavilo se da su to državljani Tadžikistana Dalerdžon Mirzoev, Saidakrami Račabalizoda, Šamsidin Fariduni i Muhamedsobir Fajzov. Njima je određen pritvor do 22. maja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()