Iz Izraela tvrde: Odgovoriće na napad Irana

Opcije za napad će biti razmotrene tokom današnjeg sastanka ratnog kabineta Izraela

14.04.2024. 14:03
  • Podeli:
rafa, rafah, napad izraela - 3 mart 2024 - profimedia-65e43f1593043.webp Foto: Profimedia

Izrael će odgovoriti na sinoćni napad Irana, rekao je neimenovani izraelski izvaničnik za američki Si-En-En.

Izrael će odgovoriti, ali razmere napada još nisu određene, odnosno nije poznato da li će "polomiti sve posuđe" ili će učiniti nešto umerenije, kazao je izraelski zvaničnik.

Opcije za napad će biti razmotrene tokom današnjeg sastanka ratnog kabineta Izraela.

Teheran je ranije upozorio da će ponovo izvesti snažniji napad ukoliko Izrael ili SAD uzvrate na sinoćnji iranski napad na Izrael tokom koga je lansirano više od 300 dronova i projektila.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()