Izašao iz vozila da se slika sa divljim životinjama: Slon usmrtio turistu u rezervatu u Južnoj Africi

Nesrećni čovek je bio sa verenicom i još dve žene, koje nisu povređene

10.07.2024. 23:22
  • Podeli:
slon_pixabay-1666360067068.webp Foto: Pixabay

Južnoafrička policija istražuje smrt 43-godišnjeg španskog turiste kojeg je ubio slon u rezervatu Pilanesberg u Rustenburgu u Južnoj Africi.

Kako je preneo Es-Ej-Bi-Si njuz (SABC News) navodi da su turista i još troje ljudi bili u vozilu kada su naišli na krdo slonova.

Muškarac je navodno izašao iz vozila i peške prišao slonovima kako bi se sa njima slikao, tada ga je jedan slon zgazio i ubio.

Portparol policije Sabata Mokgvabone rekao je da je muškarac, navodno iz Španije, bio sa svojom verenicom i još dve žene u svom vozilu, koje nisu povređene.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()