Izraelci žestoko odgovorili na raketne napade: Gađamo ciljeve Hezbolaha u Libanu

Pripadnici šiitske libanske organizacije na suseda su izveli i eksplozivni napad dronom

16.12.2023. 15:19
  • Podeli:
al bustan, južni liban, napad izraelske vojske, 15 okt 2023 - AP Photo Hussein Malla Tanjug-657db18499a8e.webp Foto: AP Photo/Hussein Malla/Tanjug

Izraelske odbrambene snage pogodile su nekoliko lokacija Hezbolaha u južnom Libanu, uključujući vojne objekte i raketne bacače, saopšteno je iz IDF danas.

Prethodno je Hezbolah ispalio nekoliko raketa i projektila iz Libana na severni Izrael u poslednjih nekoliko sati, prenosi Tajms of Izrael, dodajući da su pripadnici šiitske libanske organizacije na suseda izveli i eksplozivni napad dronom.

Na te napade IDF kaže da odgovara artiljerijskim granatiranjem mesta lansiranja.

Pored toga, IDF kaže da su vojnici pogodili dvojicu osumnjičenih koji su identifikovani na, kako kažu, odranije poznatom mestu sa kojeg je Hezbolah lansirao rakete u južnom Libanu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()