Izraelska vojska u naletu: Izvršeno više desetina napada dronovima na položaje Hamasa

U međuvremenu, u južnom delu Pojasa Gaze, u gradu Rafa, pripadnici 162. divizije su eliminisali još nekoliko operativaca Hamasa

30.06.2024. 12:02
  • Podeli:
izrael, gaza, pojas gaze, područje oko bolnice al-šifa, izraelski napadi - 2 april 2024 - profimedia-660bf0b91f7a2.webp Foto: Profimedia

Izraelska vojska saopštila je danas da je tokom proteklog dana, u okviru borbenih operacija 98. divizije IDF-a, izvršen napad dronovima na više destina položaja Hamasa u Šedžaji u Pojasu Gaze.

IDF navodi da su trupe iz ove divizije likvidirale nekoliko boraca Hamasa, da su nakon napada pronašle oružje i da su otkrile aktivirane i sakrivene ekplozivne naprave, prenosi Tajms of Izrael.

U međuvremenu, u južnom delu Pojasa Gaze, u gradu Rafa, pripadnici 162. divizije su eliminisali još nekoliko operativaca Hamasa i uništili strukture tajnih tunela.

U saopštenju je potvrđeno da je u Rafi pogođena skrivena minobacačka pozicija i da se operacije IDF nastavljaju na koridoru Necarim u centralnom delu Pojasa Gaze.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()