Jak zemljotres pogodio Meksiko

U ovom trenutku nema izveštaja o šteti

07.10.2023. 08:18
  • Podeli:
zemljotres_anadolija2-644fafc0daf53.webp Foto: Anadolija

Zemljotres magnitude 5,9 stepeni pogodio je protekle noći južni Meksiko, pokrenuvši alarme čak i u prestonici. Izveštaja o šteti još nema, javlja AP.

Američki geološki zavod saopštio je da je zemljotres zabeležen nešto posle 23 sata po lokalnom vremenu, u blizini grada Matijas Romero u južnoj državi Oahaka. Epicentar potresa bio je na dubini od 108 kilometara.

Agencija za civilnu odbranu države Oahaka saopštila je da prati izveštaje o eventualnoj šteti. Potres je pokrenuo seizmičke alarme u Meksiko Sitiju, gde su neki stanovnici izašli na ulice, ali se u većini gradskih područja podrhtavanje tla nije osetilo.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()