Jedna žena ubijena, jedna teško povređena u napadu nožem u Engleskoj

Policija pretražuje područje i zatražila je da ih svako ko ima bilo kakve informacije o napadu o tome obavesti

25.05.2024. 13:21
  • Podeli:
britanska londonska policija, london, policija ubila čoveka koji je imao samostrel, 30 jan 2024 - profimedia (2)-65b8d98099b03.webp Foto: Profimedia

Jedna žena je ubijena, a jedna je teško povređena nakon što ih je nepoznati napadač napao nožem na plaži u Bornmutu u Dorsetu u Engleskoj, saopštila je policija.

Policija navodi da se incident dogodio u petak uveče i da je jedna 34-godišnja žena iz Pula preminula na licu mesta, dok je 38-godišnja žena, takođe iz Pula, prebačena u bolnicu sa veoma teškim povredama, preneo je Gardijan.

Policija pretražuje područje i zatražila je da ih svako ko ima bilo kakve informacije o napadu o tome obavesti.

Prema zvaničnoj statistici, u Velikoj Britaniji se tokom prošle godine broj krivičnih dela izvršenih nožem povećao za pet odsto.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()